Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy Parex ThunderBolt felmosó szettet!

Liberót használtok? Akkor jár nektek az ajándék!



Nyereményjátékok 2015
Liberót használtok? Akkor jár nektek az ajándék! Regisztrálj a Libero Klubba, töltsd fel a pelenkában levő kódokat és válogass kedvedre a Libero termékek, mesekönyvek, játékok,
ruhácskák és más hasznos ajándékok közül!
Megéri csatlakozni hozzánk!

Miután regisztráltál a Libero Klubba, és megadod babád születési idejét, bizonyos időközönként egy csomagot kapsz majd tőlünk.

Ha a baba születése előtt csatlakozol hozzánk, akkor a születés várható időpontja előtt 1 hónappal egy 1-es méretű Libero Newborn pelenkát, babaápolási termékeket, valamint egy hasznos és ötletes meglepetés ajándékot tartalmazó csomagot küldünk.

A születés után 1 hónappal egy Libero Newborn 2-es méretű termékmintát, a 3. hónapban egy Libero Comfort 4-es, a 7. hónapban pedig Libero Up&Go 6-os mintát fogsz kapni.
Regisztrálj:





Részletek
http://ingyenestermekek.blogspot.hu/



Regisztrálj és nyerj!