Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy dr Gerard ajándékcsomagot!

Liberót használtok? Akkor jár nektek az ajándék!



Nyereményjátékok 2015
Liberót használtok? Akkor jár nektek az ajándék! Regisztrálj a Libero Klubba, töltsd fel a pelenkában levő kódokat és válogass kedvedre a Libero termékek, mesekönyvek, játékok,
ruhácskák és más hasznos ajándékok közül!
Megéri csatlakozni hozzánk!

Miután regisztráltál a Libero Klubba, és megadod babád születési idejét, bizonyos időközönként egy csomagot kapsz majd tőlünk.

Ha a baba születése előtt csatlakozol hozzánk, akkor a születés várható időpontja előtt 1 hónappal egy 1-es méretű Libero Newborn pelenkát, babaápolási termékeket, valamint egy hasznos és ötletes meglepetés ajándékot tartalmazó csomagot küldünk.

A születés után 1 hónappal egy Libero Newborn 2-es méretű termékmintát, a 3. hónapban egy Libero Comfort 4-es, a 7. hónapban pedig Libero Up&Go 6-os mintát fogsz kapni.
Regisztrálj:





Részletek
http://ingyenestermekek.blogspot.hu/



Regisztrálj és nyerj!