Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy karton MOMENTS újdonságot!

Terméktesztelés Teszteld te is a Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdőt!

Nyereményjátékok 2015

Csatlakozzon a Nők Lapja magazin terméktesztelő csapatához, és próbálja ki térítésmentesen a megújult Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdőt!

Mit kell tennie?
  1. Jelentkezzen tesztünkre 2015. június 1-jéig a lenti gomb megnyomásával! Regisztráció után töltse ki rövid kérdőívünket. A 100 kiválasztott szerencsést e-mailben értesítjük.
  2. A kiválasztott tesztelőknek térítésmentesen Dove Deeply Nourishing Krémtusfürdőt (250 ml) postázunk.
  3. Cserébe azt kérjük, hogy osszák meg velünk a termékkel kapcsolatos véleményüket a tesztelési időszak végén e-mailben kiküldött online kérdőívünkön!
  4. A kiválasztott tesztelők közül 5 szerencsés a Dove szépségcsapatának köszönhetően részt vehet egy igazi, műtermi magazinfotózáson, ahol sminkes, fodrász és stylist segítségével egy napra modellé válhat, a fotók pedig több magazinban is megjelennek.




Ingyen LOTTO 500,-Ft ajándékba
http://ingyenestermekek.blogspot.hu/


Regisztrálj és nyerj!