Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy 30 ml-es Plein Fatale parfümöt!

Ingyenes termékminta a Libresse új termékeiből!

Nyereményjátékok 2015
Hallottál már új Libresse termékeinkről? Most ingyen kipróbálhatod őket! Csak regisztrálnod kell, és már küldjük is termékcsomagunkat.
A csomag tartalma:
1 db Libresse Ultra Normal Wing egészségügyi betét Roll-Press-Go csomagolásban





Különleges elülső és hátulsó kialakítással készült, hogy minél pontosabban illeszkedjen a testedhez. És mivel a magabiztosság mindennél fontosabb, az új Dry Fast technológia és a puhább mag azonnal magába szívja a folyadékot, hogy frissnek és magabiztosnak érezd magad.

Bárhová is menj a Roll-Press-Go csomagolással mindenhol egyszerű és higiénikus lesz a betétcsere, a csomagolás szélei összetapaszthatók, így kis tasakba zárhatod a használt betétet.
1 db Libresse Multistyle tisztasági betét

Mostantól nem a betéted határozza meg, milyen alsóneműt viselj! A Libresse Multistyle speciális formája minden fazonhoz illeszkedik, ráadásul nedvszívásban is kiváló. Minden betétet külön csomagoltunk, így bárhová magaddal viheted.


Regisztrálj és nyerj!